Ο Νίκος Μεντεσίδης ξεκίνησε την πορεία του στο χώρο της αργυροχρυσοχοΐας μέσα στην δεκαετία του ’70 οταν αποφάσισε να κάνει πράξη τη δημιουργικότητα του στο σχεδιασμό και την κατασκευή κοσμημάτων.

Το 2003, 30 χρόνια μετά την ίδρυση και αφήνοντας πίσω του, δημιουργίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής, το εργαστήριο πέρασε την στα χέρια της κόρης του, Γεωργία Μεντεσίδου, @georgiamentesidou, η οποία με την σειρά της, συνδύασε την νέα αισθητική με την ποιότητα και αυθεντικότητα παλαιότερων εποχών. Έτσι, δημιούργηθηκε το lartistico, με όνειρο της να μπορεί να βρει κάποιος το τέλειο δώρο για κάθε περίσταση.

Το 2012, ο αδερφός της, Παϊσιος Μεντεσίδης, @paisiosmentesidis, αποφασίζει να ενταχθεί στην οικογενειακή επιχείρηση. Σπουδάζει σχεδιασμό και κατασκευή κοσμημάτων και δίνει την δική του πινελιά στις συλλογές του lartistico. Η μεγάλη τους αγάπη για την τέχνη αποτυπώνεται σε κάθε τους δημιουργία. Κοσμήματα μοναδικά που αγγίζουν τις ψυχές φτιαγμένα σε χρυσό και ασήμι, με διαμάντια και ορυκτούς λίθους.

Η ομάδα του lartistico βρίσκεται στην οδο Στρ. Μακρυγιάννη 13, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και είναι εδώ για να κανει τις επιθυμίες σας δημιουργία!